500

Composteerbare verpakkingen.

Gemaakt van 100% agrarisch restmateriaal dus biologisch afbreekbaar. Daarom mogen deze verpakkingen in de bio-bak. Scheiden van afval is duurzaam. De grondstoffen waar de verpakkingen van zijn gemaakt komen uit de natuur en keren uiteindelijk naar de natuur terug.  Trendy disposables, dus ook nog milieuvriendelijk. Verklein je ecologische voetafdruk met duurzaam ondernemen. Biologisch afbreekbare verpakking voor Foodtruck, festivals en catering. Take away, kies for Sugartray.

Populair op festivals zijn nog steeds friet, satés en hamburgers

By Uncategorized

Maar langzamerhand treedt er een verschuiving op. Er wordt enthousiaster gereageerd op verrassende nieuwe maaltijden. We staan open voor gezondere en biologische maaltijden. De “traditionele”gerechten zijn nu ambachtelijk en biologisch. De nieuwkomers verbazen je met steeds hippere gerechten. Ons landje durft smaak te bekennen is op ontdekkingstocht door een steeds kleurrijker en gewaagder festivallandschap. 

Festivalseizoen begint weer

By Uncategorized

Ben je al klaar voor het seizoen? No waste krijgt de aandacht. Stop de verspilling; bij restaurants worden al kleinere porties geserveerd en mag je gewoon meer vragen als je dat wilt. Of op maandag na het festival een ‘kliekjes’dag te organiseren.